top of page
Logo_Agency 451.jpg

Blog

agency 451

  • Фото автораВікторія Семеновська

Розширення в Google Ads. Нове - добре забуте старе… Чи не дуже забуте?

Оновлено: 23 квіт. 2021 р.


Частина 1

З 27 січня розширення для відправки смс-повідомлень в Google Ads більше не працює. Створити нові розширення для повідомлень та редагувати діючі вже неможливо.

Сподіваємось ви встигли отримати всі дані з розширень та перевірили роботу своїх рекламних кампаній. Ні? Спокійно, ще є час, ось що потрібно зробити:

Вийміть всі дані з існуючих розширень повідомлень, які вам потрібні. Всі дані розширення повідомлення будуть видалені в кінці 2020 року.

Переконайтеся, що ваші програми не містять коду, що намагається створити або оновити розширення повідомлення після дати заходу.


Повідомлення припиняють свою дію, але сумувати немає причин! Пропонуємо вам затестити нове розширення, яке працює у бета режимі – Форми для потенційних клієнтів в пошуковій мережі. Звісно таку форму можуть створити не всі рекламодавці, є обмеження, з ними можна ознайомитись тут https://support.google.com/adspolicy/answer/9472930 якщо ви не продаєте алкоголь, ліки або азартні ігри, ласкаво просимо!


Налаштування не займе багато часу. Що ж, до справи.

Заходимо в аккаунт, на вкладці Кампанії (1) переходимо в меню Оголошення і розширення (2), Розширення (3), тиснемо на великий плюсик і обираємо тип розширення Форма для потенційних клієнтів.

Обираємо кампанію для якої будемо створювати розширення і погнали.

Шаблон пропонує вибрати заклик до дії, який підходить вашому бізнесу та опис до 30 символів, який розміщується під закликом до дії.

Саме ця інформація буде відображатись під пошуковим оголошенням і приваблювати потенційних клієнтів))

Переходимо до самої форми.

Заповнюємо обов’язкові поля. Заголовок, Назву компанії та короткий опис. Відмічаємо галочкою інформацію яку хочете отримувати від користувача. Пам’ятайте, що користувачі зараз ліниві і, можливо, не захочуть вам надати всю свою конфіденційну інформацію. Я б обрала щось одне телефон або пошту. І, найголовніше, URL на політику конфіденційності. Вона ж у всіх є? Чудово!

Ще трішечки…. Додаємо фонове зображення рекомендований розмір – 1200 x 628, що відповідає співвідношенню сторін 1,91:1.

Ось так буде виглядати форма після відправки:

Натискаємо кнопку Зберегти і вуаля! Ваша форма йде на модерацію і рве ваших конкурентів на пошуку!

Але..., э одне “але”, куди ж без них….

Як отримати інформацію з Лід-форми? Де користувачі залишили свої дані?

Про це ми напишемо у наступній статті.

А зараз мерщій тестити нове розширення!


34 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page