top of page
Logo_Agency 451.jpg

Blog

agency 451

  • Фото автораДмитро Семеновський

Як виділити оголошення та збільшити CTR

Оновлено: 9 січ. 2020 р.


Як можна виділити своє оголошення серед конкурентів та збільшили CTR - показник клікабельності або процент того, скільки разів показалось оголошення та скільки разів його при цьому клікнули?


Чому цей показник важливий? Навіть якщо так звані “Перформанс агентства” кажуть що CTR не важливий, а важливі продажі. Але ж чим вищий CTR тим нижча ціна за клік, а відповідно і ціна конверсії. Тому що Google вважає, якщо на ваше оголошення частіше клікають, значить воно релевантне та цікаве для користувачів.


Отже, щоб збільшити CTR в рекламне оголошення на пошуку Google, необхідно добавляти всі типи розширень -додаткові посилання, структуровані дописи, номер телефону, уточнення, адресу і тд. Повний список у справці https://support.google.com/google-ads/answer/7332837?hl=ru&ref_topic=3119079


Але як ви вже здогадались з картинки до цього поста, мова йтиме про смайлики. Офіційно це не дозволяється робити, і можливе блокування оголошень, але якщо робити це обережно і не масово, то можна ризикнути. Ось деякий набір правил, дотримуючись яких є шанси пройти модерацію.







Добавляти смайл краще в існуюче оголошення, відредагувавши його, так більше шансів на те, що оголошення пройде модерацію. Тобто якщо ви створите оголошення з нуля, або у новому акаунті, скоріше за все це не вийде.


Потрібно використовувати смайли від Apple, всі інші у нас блокувались.

Ось весь список смайлів від Apple https://emojipedia.org/apple/


Місце в оголошенні, куди можна добавити смайл - тільки відображаємий URL (в заголовках або в тексті оголошення швидше за все не пройде модерацію). Тобто тут:



Результат - CTR збільшився у середньому на +3% та складає 16-18%


А як ви підвищуєте показник CTR? Діліться у комментах

13 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page